ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  Την Παρασκευή 22/03/2024 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου από τους μαθητές της ΄Γ τάξης. Τα παιδιά θα έρθουν κανονικά το πρωί στο σχολείο και θα αποχωρήσουν με την λήξη της εκδήλωσης στις 10:00 π.μ. Το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει και το λεωφορείο του ΚΤΕΛ θα εκτελέσει στις αντίστοιχες ώρες τα δρομολόγια με την έναρξη και την λήξη του προγράμματος (08:15-10:00). Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

  Την Δευτέρα 25/03/2024 ημέρα της εθνικής επετείου μόνο τα παιδιά της Έ ΣΤ΄ θα έρθουν κανονικά το πρωί στο σχολείο, ντυμένα με τα ρούχα της σχολικής παρέλασης.  Στις 9:00 θα γίνει ο καθιερωμένος εκκλησιασμός, θα ακολουθήσει σχολική παρέλαση στο χωριό και η κατάθεση στεφάνων στο Ηρώων των Πεσόντων. Στην συνέχεια, τα παιδιά με το λεωφορείο και με την συνοδεία των εκπαιδευτικών θα κατέβουν στο λιμάνι της Χερσονήσου όπου θα πάρουν μέρος στην συγκεντρωτική παρέλαση του Δήμου. Με την λήξη της εκδήλωσης τα παιδιά θα αποχωρήσουν με τους γονείς τους και τα μεταφερόμενα με το λεωφορείο.

  Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την στήριξη που παρέχει σε όλες τις εκδηλώσεις του σχολείου μας (αποκριάτικο party, σχολικές γιορτές) και σε οτιδήποτε άλλο τους ζητηθεί.

Ευχόμαστε σε όλους καλό τριήμερο.

Χρόνια Πολλά!

 Ζήτω η 25η Μαρτίου!